Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Donderdag 18/01/2018

 

Neonerd

 

Vlaamse Kleinkunstpop

 

Inkom : €12

 

 

Wanneer we het woord "neonerd" opzoeken in the urban dictionary resulteert dit op de volgende definitie ; "New Millennial wave of qualified enthusiasts excessively interested in a subject or activity that is regarded as too technical or scientific, the very essence of what it is to be cool in the modern age". En "cool" is het zeker want de band NeoNerd is een eigenwijs en pretentieloos Vlaams akoestisch Kleinkunstproject van duivel-doet-al Kevin Van Staeyen (zang, viool, mandoline, gitaar) die zich voor de gelegenheid omringt met andere virtuoze neonerds Paul Zegers (drums) en Michael Trompeneers (piano, contrabas). Je mag je verwachten aan een kleurrijke mengelmoes van verrassende composities, eigentijdse jazzversies van bekende film- en televisiescores, aangevuld met kruidige improvisaties, geplukt op het moment zelf. Muziek voor nerds en schone vrouwen die weten dat nerds de beste partners zijn.

 

Kevin Van Staeyen (zang, viool, mandoline en gitaar)

Paul Zegers (piano en contrabas)

Michael Trompeneers (drums)

 

Aanvang Concert: 20:30u

 

Locatie, reserveringen & Kassa:

Alle concerten, behalve indien specifiek anders vermeld, vinden plaats in de zaal van café 't Goed Voorbeeld te Lier en starten om 20:30.

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€ tenzij anders vermeld.  Zie praktische info