U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zaterdag 18/02/2017

Luke Winslow King

 

 

 

 

Geïnspireerd door vooroorlogse blues en traditionele jazz, houdt de in New Orleans residerende Luke Winslow-King de geest van Mississippi John Hurt, Robert Johnson en andere vroege blueshelden in ere. Hij deelde het podium met o.a. Pokey LaFarge, Jack White, Taj Mahal en de Rebirth Brass Band. Winslow-King is de onbetwiste ambassadeur van New Orleans’ (kleur)rijke cultuur. De in Cadillac, Michigan opgegroeide songwriter studeerde in de stad en kwam er uiteindelijk ‘vast te zitten’ toen zijn bandbus geplunderd werd. Sindsdien is dit de stad, die geldt als bakermat van de jazz en deltablues, waar hij zijn songs schrijft. Hij wordt vergezeld door Roberto Luti op gitaar, Myles Weeks op contrabas en Richard Levinson op drums.

 

Aanvang van het concert: 20:30u

 

 

Donderdag 16/03/2017

John Snauwaert New York Trio, feat. Katrien Van Opstal

"Take Love Easy" Belgian Tour March 2017

 

Afbeeldingsresultaat voor john snauwaert katrien roni

 

Er is niets dat muzikanten liever doen, dan samen jammen met musici uit andere culturen, ook al ligt er een oceaan tussen hun plaats van herkomst. Saxofonist John Snauwaert, gitarist Roni Ben-Hur en bassist Marcos Varela gaan deze uitdaging ten volle aan met hun "Take Love Easy" Belgian Tour March 2017. Het John Snauwaert New York trio wordt vergezeld door zangeres Katrien Van Opstal, een opkomend talent in de Belgische jazzscene. Samen met haar gaat dit trio op zoek naar de essentie van jazz. U mag zich verwachten aan een avond vol authenticiteit, swing en liefde voor muziek, gebracht door gepassioneerde en gedreven internationale muzikanten.

Aanvang concert: 20:30u

 

 

 

 

 

 

 

 

Met De Steun van de Ambassade van de U.S.A.

Locatie, reserveringen & Kassa:

Alle concerten, behalve indien specifiek anders vermeld, zullen vanaf december 2016 plaatsvinden in de zaal van café Het Goed Voorbeeld te Lier en starten om 20:30.

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€  -  Zie praktische info.