Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Ripspiqué presenteert

 

Do 11/05/2017

Lieven Tavernier & Vrienden

 

 

Bezoek ons ook op Facebook
 

Deel met vrienden

Donderdag 11/05/2017

 

Lieven Tavernier & Vrienden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lieven Tavernier kan men misschien het best omschrijven als het verborgen talent van de Nederlandstalige singer-songwriters. No one to blame voor die relatieve onbekendheid want Lieven zelf keek er nauw op toe dat zijn talent als liedschrijver en optredende artiest rustig onder de publieksradar bleef. Zijn adagium fluistert immers : "Niet de maker moet in het licht staan, wel wat hij maakt". Met behulp van Jan De Wilde werden Taverniers nummers "De Fanfare van Honger en Dorst", "De Verdwenen Karavaan" en "Eerste Sneeuw" klassiekers uit het Nederlandstalige repertoire. Maar uiteindelijk verlangen wij toch naar het werk van de originele auteur/componist/zanger. In Ripspiqué wordt hij vergezeld door zijn vrienden Gijs Hollebosch (gitaar, mandoline en resonator) en HT Roberts (gitaar, banjo en autoharp).

 

Aanvang concert: 20:30u

 

 

Locatie, reserveringen & Kassa:

Alle concerten, behalve indien specifiek anders vermeld, zullen vanaf december 2016 plaatsvinden in de zaal van café Het Goed Voorbeeld te Lier en starten om 20:30.

U kan reserveren via het contactformulier. Vergeet niet om het aantal tickets te vermelden en voor welk concert u reserveert.

Voor niet uitverkochte concerten kan u de avond zelf nog aan de kassa terecht.
De prijs voor een Ripspiqué concert bedraagt normaal 12€  -  Zie praktische info.